Tips & Tricks

Broderitype

Du kan til enhver tid få broderet dit logo i dine firmafarver.

Vi har altid en stor mængde pantonefarver på lager, – og dem vi ikke har, kan vi skaffe fra dag til dag

På skjorter og anden mere præsentabel beklædning giver et broderi lavet i tone-i-tone et strøg af eksklusivitet. tone-i-tone vil sige, at broderiet udføres i samme farvenuance som eksempelvis skjorten, men bare en tone lysere eller mørkere. Det giver et diskret look, men ses alligevel tydeligt.

Gode råd om placering af logo på forskellige typer beklædning

Brodering på arbejdstøj

Der er mange mulighed for iøjnefaldende placering af dit logo på arbejdsbukser og –jakker. Lommeklapper uden trykknapper er perfekte til brodering af logo. Placering af logo på buksebenet eller på brystlommen af overalls er den nye trend inden for arbejdstøj til bygge- og servicefagene. På arbejdsjakker er der dog ikke noget, der slår placeringen af et stort og tydeligt logo på ryggen.

Hvis du vælger en placering på bukselommer, anbefaler vi, at du vælger en rummelig lomme, så logoet kan få en god størrelse. Skal logoet placeres på en smal lomme til f.eks. blyanter eller tommestok, vil det være ideelt med transfer tryk. Vi har lavet flere løsninger for vores kunder, hvor vi har kombineret brodering af logo med trykt logo.

Vi har værktøjer til at lave broderi i høj kvalitet på selv svært tilgængelige placeringer.

T-shirts, sweatshirts og poloshirts med broderi

På T-shirts og sweatshirts er mulighederne for placering mange. Du kan placere dit logo på ryggen, brystet, ærmet eller mere diskret langs sømmen for neden. På poloshirts anbefaler vi ofte en placering på flippen eller ærmet, hvis du ikke ønsker logoet på ryggen eller venstre side af brystet.

Skjorter med logobroderi

Broderi på skjorter placeres som regel på venstre bryst enten på eller over lommen. Det er også i de senere år blevet populært at placere logoet direkte på skjorteflippen eller manchetten.

Ring til os på 2324 8511. Vi rådgiver dig gerne om den optimale placering af logo på dit arbejdstøj.

Nyhed!

Juleservietter

Lukket uge 29 og 30 - God sommer!