Om AB Broderi

Vælger du AB Broderi som leverandør af dit broderede logo, kan du være sikker på altid at få et resultat i høj kvalitet med kort leveringstid til en konkurrencedygtig pris.

Vi sætter nemlig en ære i at leve op til disse basale krav fra vores kunder, og vores succes siden opstarten i 2005 vidner om, at det er lykkedes for os. Du kan få broderet på et væld af forskellig emner, du kan få udført dit logobroderi i alle pantonefarver og nuancer. – Det vi ikke har på lager, kan vi skaffe fra dag til dag.

Vi kan bl.a. tilbyde

Kort leveringstid

Vi har kapacitet til at give dig favorable leveringstider på hasteopgaver. Ring til os, og bliv positivt overrasket over, hvornår vi kan levere din ordre. For at give dig et indtryk af vores leveringstider, så vil vi kunne levere f.eks. 200 T-shirts med broderi på brystet indenfor 8-10 dage.

Dokumenteret høj kvalitet

Som din garanti for at få et broderi i topkvalitet, har vores broderi på profil- og arbejdstøj gennemgået en vasketest hos Berendtsen A/S. Testen er udført i samarbejde med HIN, en af vores faste kunder, der har høje krav til det arbejdstøj, de sælger til elektronikbranchen. – Vores broderi bestod testen for styrke og farveægthed med topkarakterer.

Står du med en konkret opgave, så kontakt os og få et bud på pris og leveringstid.

Historien

AB Broderi er en broderivirksomhed i rivende udvikling. Vores omsætning er ekspanderet og nogle af grundene til vores succes er, at vi sætter kvalitet i højsædet, har korte leveringstider, konkurrencedygtige priser – og det gør vi ved hver eneste ordre, stor som lille.

Flere virksomheder har valgt os som fast underleverandør af logobroderi på arbejdstøj og profilbeklædning, fordi de ved, at vi altid leverer et resultat i høj kvalitet til den aftalte tid.

Virksomheden blev startet i 2005 af Anita Tømmerby i en garage på 30 m2 i midten af Horsens. Vores fokus på kvalitet og korte leveringstider rygtedes, og forretningen voksede. Vi flyttede derfor til et 200 m2 stort produktionslokale lidt uden for Horsens, hvor vi kunne udvide kapaciteten.

Da vores vækst er fortsat, har vi valgt endnu en gang at flytte produktionen. I dag har vi til huse i dejlige, rummelige lokaler med gode tilkørsels- og læsseforhold på Sandøvej i Horsens, hvor vi råder over effektive broderimaskiner med den nyeste teknologi, så vi fortsat kan tilbyde korte leveringstider på trods af væksten.

Vi  hviler dog ikke på laurbærerne og tager imod nye opgaver og kunder med glæde.

Nyhed!

Juleservietter

Lukket uge 29 og 30 - God sommer!