Jakker

Brodering på firma- eller klubjakker

Vælger du AB Broderi som leverandør af dit broderede logo, kan du være sikker på altid at få et resultat i høj kvalitet med kort leveringstid til en konkurrencedygtig pris.
Benyt dig af muligheden for at profilere dit firma i gadebilledet og udstyr dine medarbejdere med jakker med broderet logo og evt. medarbejdernavn.

Vi udfører brodering på alle typer jakker. Der er dog nogle praktiske hensyn, der skal med i overvejelserne, når du vælger placering af logoet på jakken. Det er f.eks. dyrere – og ikke altid muligt – at placere logobroderiet på ud- og indvendige lommer eller lignende detaljer.
Vi sætter nemlig en ære i at leve op til disse basale krav fra vores kunder, og vores succes siden opstarten i 2005 vidner om, at det er lykkedes for os. Du kan få broderet på et væld af forskellig emner, du kan få udført dit logobroderi i alle pantonefarver og nuancer. – Det vi ikke har på lager, kan vi skaffe fra dag til dag.

Få rådgivning til placering af logo på jakke

Nogle af vores kunder er begyndt at få broderet emblemer eller badges med deres logo, som derefter syes på jakkerne. På den måde bliver de mere fritstillet med hensyn til placering af logoet.

Vi rådgiver dig gerne om placering af logo på den jakke, du har valgt. I galleriet an du se eksempler på broderi, vi har udført på firma- og arbejdsjakker.

Har du ikke fundet den jakke, du gerne vil anvende som firmatøj, kan vi også hjælpe dig med det. Du kan finde forskellige modeller hos www.id.dk under PRO-Wear og WORK Wear eller hos www.newwave.dk/kataloger/.

Nyhed!

Juleservietter

Lukket uge 29 og 30 - God sommer!