SKAL JEG VÆLGE TRYKT ELLER BRODERET LOGO?


Et maskinbroderet logo på dit firmatøj er med til at profilere dit firma overfor dine samarbejdspartnere og kunder, - og et godt førstehåndsindtryk er vigtigt.
 
Holdbarhed
Det lønner sig at vælge en holdbar løsning til dit logo. I dag betyder kvaliteten på transfertryk, at der ikke er den store forskel i holdbarheden på broderi og transfertryk. Skal dit logo på et stykke beklædning, der ofte bliver vasket, kan du dog over tid opleve, at et transfertryk slår revner.
 
Pris kontra holdbarhed
Prismæssigt er et logobroderi ikke meget dyrere end transfertryk, og udover den længere holdbarhed giver det dit firmatøj et præsentabelt og eksklusivt udseende.
 
Logo i en eller to farver i stort oplag
Har du brug for f.eks. mange T-shirts med et budskab eller logo i få farver til en kampagne, hvor der ikke er de store krav til holdbarhed, kan det være økonomisk fornuftigt at vælge et trykt logo.
 
Løbetøj
For at undgå risiko for skarvmærker på huden foretrækker mange sportsudøvere et påtrykt logo på deres sportstøj.
Hvis du ønsker et logo med lang holdbarhed på det sponsorerede sportstøj, kan vi tilbyde et broderet logo med en blød belægning på bagsiden, så sportsudøveren ikke risikerer slidmærker.
 
Vi vejleder dig gerne om valg af logotype ud fra dit formål med profilbeklædning. Ring og hør nærmere om de forskellige løsninger på 2324 8511.
TRYK ELLER BRODERI?
SKRIFTTYPER
EKSEMPLER - PLACERING AF LOGO
AB BRODERI ApS Ormhøjgårdvej 16 8700 Horsens Tlf: 75 62 85 11 Mail: info@abbroderi.dk Web: www.abbroderi.dk
COOKIES