TRANSFERTRYK

Som noget nyt kan du nu få påtrykt dit logo hos AB Broderi.

Ofte er det en smagssag, om man vælger et broderet eller transfer logo. Men det kan også være praktiske hensyn, der taler for at vælge et transfer logo. Mange sportsfolk foretrækker transfer f.eks. på løbetøj eller t-shirts, da det mindsker risikoen for gnavsår, når de træner. Kvaliteten på transfertryk er i dag så høj, at det sagtens kan anvendes på det elastiske sportstøj.

Transfertryk anvendes også ofte, når logoet placeres i reflekser på arbejdstøj eller på regntøj.

Hvis du er i tvivl om, hvornår du skal vælge det ene frem for det andet, så se fordele og ulemper ved både broderet og trykt logo her.

Placering af transfertryk
Trykket placeres bedst på glatte eller jævne overflader. Derfor fraråder vi  at bruge transfers på fleecestof, dunjakker eller strik. Du kan heller ikke placere dit logo hen over syninger eller stikninger, når du vælger at bruge transfertryk.

Procedure
Når du sender os dit logo eller motiv, du skal have påtrykt tøjet, skal du sende os en elektronisk fil i ai-format eller som PDF, hvor farvelagene kan adskilles. Derefter sætter vi motivet op og sender det til godkendelse hos dig, inden transferen produceres og overføres til tøjet.

– Du er meget velkommen til at ringe til os på 23248511 for priser og vejledning.

DÆKKEN/SADELUNDERLAG
FIRMATØJ FRA REXHOLM
ARBEJDSTØJ
JAKKER
SKJORTER
HATTE/CAPS
EMBLEMER
DÅBSKJOLER
TASKER OG ANDET...
TEKST/NAVNE
TRANSFER
AB BRODERI ApS Ormhøjgårdvej 16 8700 Horsens Tlf: 75 62 85 11 Mail: info@abbroderi.dk Web: www.abbroderi.dk
COOKIES