LOGOBRODERI I HØJ KVALITET

 
Vælger du AB Broderi som leverandør af dit broderede logo, kan du være sikker på altid at få et resultat i høj kvalitet med kort leveringstid til en konkurrencedygtig pris.
 
Vi sætter nemlig en ære i at leve op til disse basale krav fra vores kunder, og vores succes siden opstarten i 2005 vidner om, at det er lykkedes for os. Du kan få broderet på et væld af forskellig emner, du kan få udført dit logobroderi i alle pantonefarver og nuancer. - Det vi ikke har på lager, kan vi skaffe fra dag til dag.
 
Kort leveringstid
Vi har kapacitet til at give dig favorable leveringstider på hasteopgaver. Ring til os, og bliv positivt overrasket over, hvornår vi kan levere din ordre. For at give dig et indtryk af vores leveringstider, så vil vi kunne levere f.eks. 200 T-shirts med broderi på brystet indenfor 8-10 dage.
 
Dokumenteret høj kvalitet
Som din garanti for at få et broderi i topkvalitet, har vores broderi på profil- og arbejdstøj gennemgået en vasketest hos Berendtsen A/S. Testen er udført i samarbejde med HIN, en af vores faste kunder, der har høje krav til det arbejdstøj, de sælger til elektronikbranchen. - Vores broderi bestod testen for styrke og farveægthed med topkarakterer.
 
Står du med en konkret opgave, så kontakt os og få et bud på pris og leveringstid.
 
MEDARBEJDERE
VORES HISTORIE
VORES VÆRDIER
ÅBNINGSTIDER
AB BRODERI ApS Ormhøjgårdvej 16 8700 Horsens Tlf: 75 62 85 11 Mail: info@abbroderi.dk Web: www.abbroderi.dk
COOKIES