JAKKER

Brodering på firma- eller klubjakker

 
Benyt dig af muligheden for at profilere dit firma i gadebilledet og udstyr dine medarbejdere med jakker med broderet logo og evt. medarbejdernavn. 
 
Vi udfører brodering på alle typer jakker. Der er dog nogle praktiske hensyn, der skal med i overvejelserne, når du vælger placering af logoet på jakken. Det er f.eks. dyrere – og ikke altid muligt – at placere logobroderiet på ud- og indvendige lommer eller lignende detaljer. 
 
Nogle af vores kunder er begyndt at få broderet emblemer eller badges med deres logo, som derefter syes på jakkerne. På den måde bliver de mere fritstillet med hensyn til placering af logoet.
 
Vi rådgiver dig gerne om placering af logo på den jakke, du har valgt. I galleriet  an du se eksempler på broderi, vi har udført på firma- og arbejdsjakker.
 
Har du ikke fundet den jakke, du gerne vil anvende som firmatøj, kan vi også hjælpe dig med det.
Herunder kan du se et par forslag eller du kan finde flere modeller i https://www.id.dk/ under PRO-Wear og WORK Wear eller hos https://www.newwave.dk/kataloger/.
 
En kunde har valgt både fleece og vinterjakke til medarbejderne og har placeret logo på brystet. Stort broderi øverst på ryggen af softshell jakke Stort logobroderi midt på ryggen af arbejdsjakke
     
     
 
DÆKKEN/SADELUNDERLAG
FIRMATØJ FRA REXHOLM
ARBEJDSTØJ
JAKKER
SKJORTER
HATTE/CAPS
EMBLEMER
DÅBSKJOLER
TASKER OG ANDET...
TEKST/NAVNE
TRANSFER
AB BRODERI ApS Ormhøjgårdvej 16 8700 Horsens Tlf: 75 62 85 11 Mail: info@abbroderi.dk Web: www.abbroderi.dk
COOKIES