DÅBSKJOLER - BRODERING AF NAVN

I mange familier er det en tradition, at dåbsbarnets navn broderes på den dåbskjole, der er gået i arv i familien. Har du ikke selv mod på at udføre broderiet på dåbskjolen i hånden, kan vi gøre det for dig på vores broderimaskiner. Vi har mange forskellige skrifttyper at vælge imellem og flere af dem ligner håndbrodering.

 

Den viste skrifttype på billedet er Chancery, der er meget populær. Benyt linket og se de øvrige skrifttyper, vi kan brodere dit barns eller barnebarns navn med på dåbskjolen.

Vi har stor erfaring med at håndtere både nyere og ældre dåbskjoler i fine stoffer, så familiens dåbskjole er i trygge hænder hos os.

  Tone_i_tone navnebroderi på dåbskjoleSe de mulige skrifttyper her...

 

Placering af broderet navn på dåbskjolen
Vi giver dig gerne et godt råd om placeringen af broderiet. Vores broderimaskiner kan stort set brodere dåbsbarnets navn, hvor du ønsker det. Du kan vælge at gøre broderiet til en del af dåbskjolens udsmykning og placere navnet foran på kjolen eller mere diskret f.eks. bag på dåbskjolens skørt. Hvis der er broderet navne på dåbskjolen i forvejen, er det naturligt at placere det nye familiemedlems navn ovenover eller i forlængelse, så dåbsbørnenes navne med tiden danner et broderet bånd om skørtet.
 
Placering af broderiet afhænger også af den type stof, dåbskjolen er lavet af. Er den syet af broderie anglaise eller lignende stof, kan det være svært at finde et egnet sted til navnet på dåbskjolen. Kom forbi med kjolen, så vi kan hjælpe dig med forslag til placeringen.
 
Valg af farve til broderiet
Mange vælger at få broderet navn og dato som tone-i-tone, hvor broderiet udføres i samme farve som dåbskjolen – se billedet. Du kan også få broderiet udført i samme farve som dåbskjolens bånd. Beslutningen afhænger igen af, om broderiet er en del af kjolens udsmykning eller har en mere symbolsk betydning.
 
Få gode råd og vejledning eller få oplyst pris og leveringstid på 2324 8511 eller send os en mail.

BRODERING PÅ DÅBSKJOLER
Navnebroderi på dåbskjole med farvet tråd
Navnebroderi på dåbskjole med farvet tråd
Navnebroderi på dåbskjole tone-i-tone
Navnebroderi på dåbskjole tone-i-tone
DÆKKEN/SADELUNDERLAG
FIRMATØJ FRA REXHOLM
ARBEJDSTØJ
JAKKER
SKJORTER
HATTE/CAPS
EMBLEMER
DÅBSKJOLER
TASKER OG ANDET...
TEKST/NAVNE
TRANSFER
AB BRODERI ApS Ormhøjgårdvej 16 8700 Horsens Tlf: 75 62 85 11 Mail: info@abbroderi.dk Web: www.abbroderi.dk
COOKIES